Madla pro M&T magnetic

26.08.2021 11:50
Material & Technology s.r.o. – M&T

Systém ovládání dveří M&T magnetic, oceněný Red Dot Design Award a Good Design Award Gold pro rok 2020, funguje ryze na principu magnetické síly. Nepoužívá střelku, a proto nepotřebuje ani kliku, která by ji ovládala. Dveře se otevírají jemným zatlačením, či přitažením k sobě s použitím jednoho z devíti minimalistických madel, která byla pro M&T magnetic speciálně navržena.

YES!

Madlo YES! nabízí variantu se skrytým integrovaným WC/koupelnovým zámkem. Je vyráběné v pěti délkách od 110 do 910 mm a to buď v plné variantě, nebo s otvorem pro uchopení dvěma prsty. Šířka madla: 15 mm.

Povrchové úpravy: lesklý chrom, matný nikl, broušený nikl, titan chrom mat, titan mosaz mat, titan braun mat, mosaz antik, mosaz natur, titan černý mat, černý chrom broušený

KONZERVA 110

Madlo KONZERVA s mírným zaoblením úchopné části. Konstrukce madla umožňuje vložení vnitřní pohledové magnetické desky. Rozměry: 67 × 110 mm.

Povrchové úpravy: titan černý mat, matný nikl

KONZERVA 220

Dominantní celokovové madlo KONZERVA, které se ovládá celou rukou. Jeho konstrukce umožňuje vložení vnitřního pohledového materiálu. Rozměry: 67 × 220 mm.

Povrchové úpravy: titan černý mat, matný nikl

UFF

Zapuštěné kulaté madlo UFF se zaoblenou úchopnou částí. Lze ovládat pouhými dvěma prsty. Jeho konstrukce umožňuje výměnu vnitřní pohledové magnetické desky. Průměr: 90 mm.

Povrchové úpravy: titan černý mat, lesklý chrom, matný nikl

JOO

Zapuštěné madlo JOO hranatého tvaru s jemně zaoblenými rohy se ovládá dvěma až čtyřmi prsty. Jeho konstrukce umožňuje vložení vnitřního pohledového materiálu. Rozměry: 84 × 89 mm.

Povrchové úpravy: titan černý mat, lesklý chrom, matný nikl

OKO

Konstrukce kulatého madla OKO vystupuje 33 mm nad povrch dveří a umožňuje vložení vnitřní pohledové magnetické desky. Průměr: 63 mm.

Povrchové úpravy: lesklý chrom, matný nikl, broušený nikl, titan chrom mat, titan mosaz mat, titan braun mat, mosaz antik, mosaz natur, titan černý mat, černý chrom broušený

MINIMAL

Madlo MINIMAL navazuje na ucelenou kolekci dveřního a okenního kování MINIMAL, oceněného RED DOT. Je vyrobené z masivní mosazi. Rozměry: 33 × 297 mm.

Povrchové úpravy: lesklý chrom, matný nikl, broušený nikl, titan chrom mat, titan braun mat, mosaz antik, mosaz natural, titan černý mat, černý chrom broušený

MAXIMAL

Madlo MAXIMAL navazuje na kolekci dveřního a okenního kování MAXIMAL, oceněného RED DOT. Jeho konstrukce je připravena pro vsazení volitelné výplně do pohledové plochy pro sladění, nebo naopak kontrast s povrchem dveří. Vyrábí se z masivní mosazi. Rozměry: 33 × 297 mm.

MIMOLIMIT

Madlo MIMOLIMIT je tvořené kovovou vnitřní konstrukcí z masivní mosazi a dřevěnou úchopnou částí, pro kterou lze vybírat z pěti různých dřevin. Vyrábí se v délkách 340, 640, 940, 1240, 1840 a 2440 mm. Šířka madla: 24 mm.

Povrchové úpravy: lesklý chrom, broušený nikl, titan chrom mat, titan braun mat, titan černý mat, mosaz natural

Dřeviny: teak, jilm, ořech, dub, bělený dub

Více informací na www.magnetic-mt.cz.