STOPKA otevřela v Praze nový showroom s italským designem

Publisher
Tisková zpráva
18.09.2012 09:00
Společnost STOPKA nabízející nábytek a interiérové doplňky světových značek rozšířila v srpnu svou prodejnu v Praze o další prostor. V novém showroomu má výhradní zastoupení na italské značky Minotti, Armani Casa a další. V původním showroomu zastupuje německé renomované značky, např. spotřebiče Miele, kuchyně SieMatic, sedačky, postele či šatny.
Oba prostory, které se nacházejí v Klimentské ulici v Praze, byly vytvořeny tak, aby poskytly dostatek místa pro nabídku co největšího počtu produktů. Zákazníci a návštěvníci mají při výběru luxusního interiéru možnost si vše prohlédnout na vlastní oči a samozřejmě také vyzkoušet a osahat.
 

Nový showroom Klimentská 48 o rozloze 350 m2 prezentuje výrobky předních italských značek jako jsou Minotti, Armani/Casa, Armani/Dada, Vibieffe a další. Pro značku Minotti, která nabízí jedinečný design a precizní zpracování, navrhuje exkluzivně studio Dordoni architekts (Arch. Rodolfo Dordoni). Otevřené a světlé prostory poskytují produktům Minotti dostatek místa pro prezentaci a dávají možnost představit kolekci novinek sedacího nábytku, jídelního setu, ložnice a další z Milánského veletrhu 2012.


V nové prodejně s osvětlením od návrháře Ronyho Plesla je rovněž k dostání široký výběr výrobků značky Armani. Prostor byl navržen tak, aby podtrhl atmosféru Armani lifestyle. Celou kolekci navrhuje sám Giorgio Armani. Mnoho jeho produktů jsou limitované edice. K vidění je zde i nevšedně zpracovaná kuchyň od firmy Armani/Dada, která vsadila na netradiční a přesto funkční vzhled. Kuchyně je vyrobena z prvotřídních materiálů a její eleganci podtrhují zvolené doplňky (jídelní servis, vázy, lampy). Dále jsou zde umístěny solitérní kusy nábytku jako sofa, jídelní stůl, židle ad. K vidění je v novém showroomu i designová koupelna nebo světla značky Artemide od společnosti Bulb.




V tradičním showroomu Klimenská 46 na ploše 1000 m2
prezentuje společnost STOPKA renomované německé značky, např. spotřebiče Miele, kuchyně SieMatic, sedačky a další nábytek od značek COR, Rolf Benz, Walter Knoll, špičkové postele Schramm a Wittman, šatny Interlübke, zahradní nábytek DEDON a další.


Firma STOPKA působí na trhu již od roku 1990. Má dlouholeté zkušenosti se zařizováním interiérů a s prodejem exkluzivních produktů. Je absolutní špičkou ve svém oboru. Velmi často také spolupracuje s těmi nejlepšími architekty. STOPKA vychází vstříc jejich návrhům, poskytuje výhodné podmínky pro spolupráci a vlastní seberealizaci.

Jste zkušený architekt a měl byste zájem o spolupráci? Kontaktujte jednatele firmy pana Miroslava Stopku na tel. čísle +420 221 851 045 nebo na emailu info@stopka.cz

www.STOPKA.cz
0 comments
add comment

Related articles