STONEPANEL přírodní obkladový kámen

Publisher
Tisková zpráva
01.11.2009 00:05
STONEPANEL, CUPAMAT

Stonepanel je moderní obkladový systém pro stěny  vhodný pro vnitřní i venkovní použití. Jedná se o obklad z přírodního kamene (křemenec, rula, vápenec, pískovec, břidlice) s cementovým podkladem, který je vyztužený lehkou kovovou sítí nebo sítí ze skleněných vláken. Každý kus je ve tvaru Z, aby se zabránilo viditelnosti spojů.

Instalace Stonepanel je skutečně  velmi jednoduchá a velikou výhodou je  také  minimální odpad materiálu. Stonepanel lze namontovat na cihly, cementové tvárnice a betonové zdi, ale také na zdi z jiných materiálů jako je  zateplovací systém (extrudovaný polystyrén a tvrzená vata).

Ukázka Stonepanel Taco Negro-černá břidlice
Přírodní obkladový kámen vhodný do interiéru i exteriéru. Rozměry 61X15cm, nebo 61X20cm. Pro obklady rohů jsou dodávány specielní rohové díly. Zákazník si může vybrat z  různých povrchových úprav, které zároveň umožňují vytvořit neopakovatelný design a styl, jak v interiéru, tak v exteriéru.

Stonepanel Multicolor-břidlice
Vhodný k instalaci do exteriéru i interiéru. Je vhodný také k instalaci na zateplovací systém (extrudovaný polystyrén, tvrzenou vatu) a to díky unikátnímu patentu SKY.

Výběr z následujících typů obkladů:
  • Stonepanel - vhodný pro interiér i exteriér;
  • Stonepanel Sky - vhodný  pro interiér, exteriér, instalace nad výšku 2 metry a instalace na zateplovací systém. Tento výrobek má svůj vlastní systém pro ukotvení;
  • Decopanel - vhodný pro interiér;
  • Přírodní dlažba a obklad.
Ukázky realizací:

STONEPANEL  LAJA  NEGRA
Černá břidlice


STONEPANEL SILVESTRE
Vyrobeno z hrubé ruly


STONEPANEL  SAHARA
Vícebarevný křemenec


Decopanel Multicolor (interiér)   


Decopanel ORO


Instalace na zateplovací systém



Kontakt:

STONEPANEL, CUPAMAT

Vzorkovna Brno: CTZone, Škrobárenská č.4, 617 00 Brno

info@cupamat.cz

Tel./fax: +420 545 217 037

Motec spol. s r.o. výhradní zastoupení značek Cupamat, Stonepanel pro ČR a SR

www.cupamat.cz

www.stonepanel.cz