SIEDLE je tam, kde začíná domov

Vložil
Tisková zpráva
02.11.2015 10:00
Elektro-System-Technik s.r.o.

Branka, vrata, vchodové dveře – místa, kde začíná domov. Jejich nedílnou součástí a důležitým prvkem je, stejně jako zámek nebo klika, domovní zvonek. Tedy býval. V dnešní moderní době namísto obyčejného zvonku používáme zvonková tabla s kamerou, hláskou nebo se zabudovanou inteligentní schránkou, která nás upozorní na nový obsah. Dbáme také více na vzhled, jenž zapadá do celkového architektonického řešení budovy. Právě SIEDLE nabízí špičkové komunikační systémy, které za své technické řešení a vzhled každoročně sbírají mnoho designových ocenění.


NĚMECKÁ FIRMA S TRADICÍ

Firma SIEDLE je již po 7 generací rodinným vlastnictvím. Vyrábí vše, co slouží pro komunikaci uvnitř i vně domu – již 250 let na stejném místě, v kvalitě, která nepřipouští kompromisy, a s mnohonásobně oceněným designem.
Poté, co v roce 1887 vyrobila firma SIEDLE první telefon, se záhy stala jedním z pionýrů telefonie v Německu. Během 30. let minulého století se podnik specializoval na domácí a dveřní telefony a v roce 1935 uvedl na trh „Portavox”, první hlasitý dveřní telefon. Od té doby se pracovníci firmy plně soustřeďují na soustavné zdokonalování komunikačních zařízení. Za sedmdesát let od uvedení produktu Portavox na trh se komunikace dveřním telefonem rozvinula k neuvěřitelné dokonalosti, vyvinula se do podoby systému, který toho umí mnohem více, než se jen bavit s návštěvníkem a otevírat dveře.

KVALITA BEZ KOMPROMISU

Špičkové výrobní technologie firmy SIEDLE jsou provázány s tradiční řemeslnou výrobou. Dříve, než se jejich výrobek dostane na trh, musí se podrobit nelítostným testům. Při simulacích blížících se reálnému prostředí musí odolávat tropickému horku, arktické zimě, slanému mořskému vzduchu, úderům kladiva, vodní lázni, UV záření a nepřetržitému provozu: Produkty SIEDLE prokazují svoji spolehlivost v extrémních podmínkách. Tlačítka, pouzdra, těsnění a všechny další díly jsou doslova trýzněny, než se dostanou do sériové výroby. Požadavky na funkční bezpečnost, spolehlivost a dlouhou životnost jsou přísné – specifikace SIEDLE leží takřka vždy nad horní mezí zákonných norem. A když se náhodou někdy něco rozbije? Nové generace zařízení SIEDLE jsou kompatibilní se svými předchůdci a náhradní díly pro systémy staré desítky let jsou stále k dispozici.

PRVNÍ DOJEM JE DŮLEŽITÝ

Dveřní komunikátor či dopisní schránka firmy SIEDLE jen podtrhne celkové architektonické řešení budovy. Řada Steel či Classic v provedení z nerezu, mnohotvárná řada Vario či kompaktní řada Select – pro každý projekt je na výběr vhodné řešení.

Siedle Steel
Čelní panel z plného materiálu, konstrukce bez viditelného upevnění, rovné plochy, čisté linie a přesné hrany – to vše podtrhuje estetiku materiálu. Na výběr je široká paleta povrchových úprav: zvolit lze nerezovou ocel, eloxovaný hliník, lesklou či matovou mosaz, chrom, barevný lak v libovolném odstínu RAL nebo barevnou metalízu.
Steel má nekonečně mnoho možností. Každé zařízení je vyrobeno na přání zákazníka podle geometrického konstrukčního rastru.
Ocenění: Design Award of Germany, Good Design Award, Innovation Award aj.



Siedle Classic

Správná volba pro všechny, kteří kladou důraz na kvalitu a hodnotu masivního kovu, ale nepotřebují extrémní volnost provedení řady Siedle Steel, ani funkční variabilitu řady Siedle Vario. Dodává se ve stejně rozmanitém materiálovém provedení jako Steel.
Ocenění: Red Dot Design Award



Siedle Vario

Princip Vario je stejně geniální jako jednoduchý: spočívá na funkčních modulech a konstrukčním rastru. Moduly lze v rámci rastru uspořádat v libovolné konfiguraci, takže výsledkem je vždy formálně čisté a esteticky dokonalé komunikační zařízení. Všechny linie lícují a proporce ladí – i při integraci velkých informačních panelů nebo dopisních schránek.
Ocenění: iF Product Design Award, International Design Award, Bundespreis Produktdesign, aj.



Siedle Select
Siedle Select je skupina produktů pro rodinné domky. Čistá linie s minimem prvků splňuje obvyklé nároky majitelů malých obytných domů. Dopisní schránka, schránka na noviny, osvětlení s čidlem pohybu, domovní číslo, domovní telefon, zvonek – Select soustřeďuje veškeré funkce do jednotné moderní formy.
Díky vysoce kvalitní kombinaci materiálů, průsvitného pouzdra a masivního hliníkového krytu, jakož i mimořádně bohaté nabídce barev je Select výrazným prvkem vchodu, a to bez ohledu na to, zda jsou komponenty použity kombinovaně nebo samostatně.
Ocenění: Red Dot Design Award, Design Plus, iF Product Design Award, German Design Award, Good Design Award


OSLŇTE I PODRUHÉ!

Vnitřní jednotky SIEDLE jsou stejně rozmanité jako jejich protějšky u dveří: dodávají se jako mikrotelefon nebo hlasitý telefon, pro nástěnnou montáž nebo na stůl, jako standardní model nebo s komfortními funkcemi, s videem nebo bez něho. Všem variantám je společná jednoduchá a komfortní obsluha.

Vnitřní jednotky SIEDLE
Čisté tvary, na dotek příjemný materiál, dobře čitelné symboly, signální kontrolky a v neposlední řadě žádná zbytečná miniaturizace – mnohé detaily přispívají ke komfortní obsluze.
Ocenění: Red Dot Design Award, iF Product Design Award, Good Design Award, aj.



7“ videopanel

Tento videopanel s dotykovým displejem se stane přirozeným centrem domácnosti!
Ocenění: Red Dot Design Award, iF Product Design Award, German Design Award



SIEDLE Scope

Pro někoho bezdrátový linkový telefon, pro jiného mobilní videotelefon. Siedle Scope je videotelefon a linkový telefon v jednom přístroji. A navíc bezdrátový! Velký barevný displej, videomonitoring se zoomem a panorámováním, funkce hlasitého telefonu, ovládání domovních funkcí, např. osvětlení nebo žaluzií, možnost rozšíření až na 8 paralelních mobilních stanic.
Ocenění: German Design Award, Good Design, Interior Innovation Award, aj.



SIEDLE Individual
Designový koncept vnitřních stanic je kombinací plastového těla pouzdra s předním a zadním panelem z nerezové oceli, hliníku nebo dýhy z ušlechtilého dřeva. Panely si lze vybrat ze dvanácti sériově dodávaných materiálů a barev; tělo pouzdra včetně sluchátka je z černého nebo průsvitného plastu. Z toho si jistě každý vybere! A pokud by sériové provedení nestačilo, nalakujeme kryty libovolnou barvou z palety RAL. Možné je také gravírování a potisk logem.



SPOJENÍ ODKUKOLI

SIEDLE dokáže propojit komunikační systémy budov pomocí SIEDLE Access přes IP rozhraní. Pomocí SIEDLE App a Smart Gateway pak dokážete ovládat dveře (ale i jiná zařízení) pomocí chytrých telefonů, a to kdekoli na světě. Více o rozhraních najdete na webových stránkách.



ZASTOUPENÍ V ČR A SR
Výhradním zastoupením značky SIEDLE a certifikovaným partnerem SIEDLE Access je na českém a slovenském trhu společnost Elektro-System-Technik s.r.o. Chcete-li se osobně seznámit s produkty SIEDLE, případně máte jakékoli dotazy či požadavky, obraťte se s důvěrou na specialistu ing. Tomáše Jiráka: e-mail tomas.jirak@est-praha.cz, mobil 605 245 523.
0 komentářů
přidat komentář