Kaskádové zahrady na nejprestižnějším londýnském veletrhu Ecobuild

08.03.2016 14:00
Němec s.r.o.

Jedinečné kaskádové zahrady od společnosti Němec s.r.o. ozdobí letos jeden z nejprestižnějších veletrhů, londýnský Ecobuild, zaměřený na stavebnictví, energetiku a interiérový design. Zařadí se tak po bok špiček ve stavebnictví a designu, kteří si tuto událost s bezmála 45 000 návštěvníky v srdci britské metropole nenechají 8. - 10. března 2016 ujít.

Prestižní B2B veletrh se koná každoročně a je určen odborné veřejnosti. Po tři dny bude 800 vystavovatelů z celého světa odpovídat na aktuální otázky obnovitelné energetiky, která je v Británii velmi silně dotačně podporována, budou nabízet své technologie, materiály a služby ve stavebnictví, které bylo až v roce 2014 v černých číslech, ale u kterého se letos očekává boom a v neposlední řadě jde o celistvou přehlídku green-thinking designu v interiéru.

Kaskádové zahrady jsou jednoduché na instalaci, nenáročné na obsluhu a za příznivou cenu, to z nich dělá velmi atraktivní produkt. Dokazují to četné realizace a ocenění, včetně účasti na letošním PRAGUE DESIGN WEEKu. Jedna z posledních je Skanska CORSO COURT.

Corso Court je nová, moderní kancelářská budova, která poskytuje zdravé a inspirující pracovní prostředí.

Při její stavbě byla aplikována řada šetrných řešení vedoucí k minimalizaci dopadu budovy na životní prostředí a k  výraznému snížení provozních nákladů. Budova má vysoce výkonnou fasádu s bohatým přísunem denního světla, energeticky účinný koncept vytápění a stejně jako u dalších projektů společnosti Skanska je i zde kladen velký důraz na kvalitu vnitřního prostředí budovy.