1 komentář
Co vedlo architekta k podivnému řešení sanitárního prostoru v přízemí?
Paco28
| 22.02.19 10:10
Dost dobře nechápu, proč jeden prostor koupelny/wc v přízemí je přístupný z obývacího prostoru a současně z pracovny/pokoje pro hosty. Je to dosti nelogické a nekomfortní, hlavně pokud bude někdo ubytován krátkodobě v pracovně. Přitom řešení ve formě jediného vstupu ze zádveří se přímo nabízí, byť by si vyžádalo přestěhování a zvětšení niky pro šatní skříň po levé ruce od vstupu. Na pohled atraktivní stavba (která navíc aktuálně dosáhla na stupně vítězů v anketě Dům roku) má poněkud předimenzovanou "mocnost" obvodových říms- jejich mírné zesubtilnění by výrazu stavby určitě hodně pomohlo. Rovněž nechápu, proč má vstup do domu (ulička) tak malou šířku: pochybuji, že by nemohla být koncipována jako širší alespoň o 0,6 m, což by komfortu přístupu do domu výrazně pomohlo.
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve vyjímečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.

Více staveb od Master Design s.r.o.