Adresa: Okazaki, Japonsko
Realizace:2016
Zastavěná plocha:79 m2
Plocha pozemku:250 m2


zpět na článek
1 komentář
Kouzelné řešení
| 23.09.19 12:53
a záviděníhodný počin. V CZ patrně naprosto nerealizovatelný. Zejména mne nadchla možnost zkrátit si cestu přes pozemek pro obyvatele z okolí. To si jako fakt těžko v CZ dokáži představit
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve vyjímečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.

Více staveb od studio velocity