Představujeme ikonickou baterii vyrobenou pomocí 3D tisku

Odvážná proměna a transformace klasické vodovodní baterie. To je ICON 3D Atrio, kterou představuje showroom ELITE BATH+KITCHEN jako jediný v České republice.

Vložil
Tisková zpráva
04.11.2020 12:30
PRÉMIOVÉ KOUPELNY

Představte si vodovodní baterii, která boří veškeré představy o tom, co je v segmentu sanitárního designu možné. Baterii, která se zrodí 3D tiskem za pomoci těch nejmodernějších technologií. Tento jedinečný produkt nabízí všechny špičkové funkce a jeho dechberoucí designové provedení nemá obdoby. Všechna pravidla designu a průmyslové výroby jdou stranou. Koupelnová baterie Icon 3D ohromuje svou precizností, lehkostí a moderním vzhledem.

Produktová kolekce Icon 3D přetavuje doposud nepředstavitelnou vizi do hmatatelné podoby. Ačkoli se výrobní technologie 3D tisku z kovu stále vyvíjí, designéři a inženýři společnosti GROHE dokázali s její pomocí už nyní dosáhnout malé revoluce v sanitárním průmyslu. Prostřednictvím baterií GROHE Icon 3D, vyrobených 3D tiskem z kovu, otevírá společnost GROHE brány do vzrušující budoucnosti tohoto segmentu a nastavuje novou laťku luxusu.

Uvedením 3D baterií posouvá firma hranice produktového designu a zážitku z vody na doposud nemyslitelnou úroveň. Michael Seum, viceprezident pro design ve společnosti GROHE AG, zdůrazňuje: "V naší společnosti věříme, že vytvořit něco zcela nového vyžaduje odvážnou vizi. Koncept možného a nemožného je pouze otázkou perspektivy. Prostřednictvím kolekce GROHE Icon 3D představujeme zcela nový způsob přemýšlení o produktovém designu budoucnosti. Překonáváme překážky kladené tradičními výrobními postupy pomocí 3D tisku z kovu, což se nejdříve jevilo jako nemožné. Hlavní předností této metody je možnost vyrábět v malých objemech – a splnit tak jakékoli přání našich zákazníků. Nyní už neexistují žádné hranice osobní kreativity."

www.elitebathkitchen.cz
0 komentářů
přidat komentář

Související články