TOP OFFICE obsadil 3. místo v TOP MSP, soutěže o nejlepší malou a střední firmu v Brně

26.09.2007 16:15
TOP OFFICE spol. s r.o.

Soutěž o nejlepší MSP města Brna

Pro zlepšení etiky podnikání v Brně se OHK Brno ve spolupráci s městem Brnem rozhodla vyhlásit již druhý ročník soutěže o nejlepší malou a střední firmu města TOP MSP 2007. Soutěž, která je vyhlášena v návaznosti na anketu Brno TOP 100, pořádanou magazínem Brno Business, je určena pro všechny zájemce z řad podniků, které jsou registrovány na území Brna nebo zde vyvíjejí významnou aktivitu.

TOP OFFICE a 3 místo

Velmi si ceníme hodnocení a umístění naší společnosti na 3 místě v této prestižní soutěži firem v Brně. Ukazuje to na vývoj v naší společnosti, dynamický růst, profesionální služby a kvalitní produkty, které nabízíme.
Cena je o to hodnotnější, že kritérii na umístění nebylo je samotné hlasování firem a osob z regionu, ale také hloubková ekonomická analýza a hlasování zástupců města a RHK v Brně.

Pracujete s profesionály

TOP MSP je pro nás významné proto, že ukazuje společnosti, které v regionu něco znamenají a jsou profesionály ve svém oboru. Jsem rád, že nás společnosti v Brně i město samotné považuje za přínos jak pro kvalitní podnikání v Brně tak i pro rozvoj regionu.

> Stránky společnosti TOP OFFICE