LOCKERS BESPOKE

21.05.2021 12:00

LOCKERS jsou úložný systém, jímž v BRICKu reagujeme na neustálý vývoj kancelářského prostředí a organizace práce. S rostoucími požadavky na flexibilitu kanceláří se pojí i potřeba úložných prostor pro zaměstnance, které pojmou oblečení, dokumenty i osobní věci. V našich očích nemusí být úložné prostory nudné nebo nevkusné jen za cenu funkčnosti, ale naopak mohou být i designovým prvkem, který je zároveň plně funkční a praktický. LOCKERS jsou kombinací bezpečnosti, odolnosti a elegance, která nalezne své místo v každé moderní kanceláři.

LOCKERS BESPOKE je systém úložných prostorů na míru, který doplňuje naše typizované produkty. Lockers na míru jsou ideálním řešením pro objemnější zakázky, ale i pro menší projekty vyžadující ladící design a vysokou úroveň detailu. Na výběr je množství parametrů jako skladba a velikost jednotlivých lockerů, použité materiály a jejich kombinace nebo různé druhy zámků a příslušenství. Lockery na míru jsou prvkem, který umožňuje architektům a designérům dotvořit jakýkoli interiér či koncept podle svých představ.

EOH IT Hub

2018, 184 lockers, dýha americký dub 45st.
V kancelářích EOH IT Hub jsme zvolili kombinaci dvou různých materiálů. LOCKERS z dýhy amerického dubu natočené o 45 stupňů kontrastují s matnými nerezovými LOCKERS. Obě varianty zároveň materiálově doplňují ostatní prvky interiéru, jako je nerezový kuchyňský modul nebo vestavěná zasedací místnost z dýhy. Nové prostředí v moderní kancelářské budově tak působí elegantně, čistě a přehledně.

Fortuna

2020, 424 lockers, dýha dub / lakovaná MDF vysoký lesk
Kanceláře sázkařské společnosti Fortuna jsme vybavili více než čtyřmi sty LOCKERS. Liší se jak velikostně, tak materiálově. Spodní řady lockerů jsou rozměrnější a umožňují tak úschovu relativně velkých předmětů. Střídmý světlý interiér umožnil nakombinovat LOCKERS z dubové dýhy a z leskle lakovaných MDF. Lockery jsou vybaveny skrytými RFID zámky MIFARE LOCK 1 na přístupovou kartu do budovy.

HUBHUB

2018, 186 lockers, antifinger HPL
Design coworkingu HUBHUB v historickém centru Prahy se vyznačuje decentní elegancí zpestřenou designovými svítidly nebo výrazně barevnými židlemi. Do takového prostředí ideálně zapadly téměř dvě stovky LOCKERS z černé HPL, jejíž povrchová úprava antifinger zaručuje, že lockery zůstanou čisté i při častém používání, které lze v coworkingu očekávat.

Deloitte

2019, 1677 lockers, lakovaná MDF a melamin
Velká firma s hodně zaměstnanci potřebuje spoustu úložných prostor. Do kanceláří Deloitte, které jsou samy o sobě mixem různých prostředí a atmosfér, jsme dodali celkem 1677 LOCKERS v pestré kombinaci velikostí, materiálů i příslušenství. Hlavní použité materiály jsou melamin, dýha a lakované MDF. Vedle lockerů klasických rozměrů jsme Deloitte vybavili i vysokými lockery do šaten nebo třeba lockery s dopisními vhozy, které stylově suplují poštovní schránky. Lockery jsou vybaveny zámky Smart Lock s mobilní aplikací.

LOCKERS by BRICK

BRICK, realizace interiérů spol. s r.o.
Kolbenova 159, 190 00 Praha 9 – Vysočany
lockers@brickpraha.cz
Návštěva showroomu po předchozí domluvě:
Dohodněte si schůzku na čísle +420 266 033 810