Spolupráce:Stanislav Heidler, Blanka Heidlerová
Adresa: ul. Řipská, Vinohrady, Praha, Česká republika
Projekt:2017
Realizace:2020
Užitná plocha:20 m2


zpět na článek
1 komentář
vtipne
hdng
| 14.09.20 09:15
Návrh má podarené vtipné momenty. Akurát parkovanie bicykla v upršané dni pohovke zrejme neprospeje...
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve vyjímečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.

Více staveb od Studio Reaktor