27.06.2011 16:10

Kvalitní izolace ploché střechy by měla nejen splnit podmínky pro tepelnou ochranu budov předepsané normami, ale především zajistit dlouhou životnost objektů s minimálními dopady na životní prostředí a maximální úsporou energie. V tomto směru nelze opomenout vynikající vlastnosti kamenné vlny. Světový výrobce izolací z kamenné vlny, společnost ROCKWOOL, dokládá zmíněné tvrzení dlouholetými zkušenostmi a  referencemi z řady významných staveb v České republice i po celé Evropě.  Nabízí řešení v podobě dvouvrstvých izolačních desek, vyráběných technologií Dual Density. Pro izolaci plochých střech lze jednoznačně doporučit dvouvrstvou patentově chráněnou izolační desku Monrock MAX E.
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve výjimečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.