Nový montážní systém polykrystalických modulů na ploché střechy MSE 210 Aero od společnosti Schüco

Minimální hmotnost, extrémní variabilita či rychlá a snadná montáž systému MSE 210 Aero flat-roof přinášejí nové možnosti použití

28.09.2011 08:00

Rozměrné ploché střechy skladových hal, logistických center i průmyslových budov lze využívat stále efektivněji. Příkladem může být nový montážní systém na ploché střechy MSE 210 Aero od společnosti Schüco, světového lídra v oblasti opláštění budov a solárních technologií. Tento aerodynamický montážní systém Schüco na ploché střechy slouží k instalaci polykrystalických fotovoltaických modulů v jižním směru. Systém MSE 210 Aero flat-roof o  minimální hmotnosti se výborně hodí na střechy s nízkou rezervou zatížení, sestava je extrémně variabilní a díky prefabrikaci dílů umožňuje jednoduchou a rychlou montáž.
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve výjimečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.