EuroShop Retail Design Award 2012

Světelná řešení Zumtobel Lighting s.r.o. součástí nominovaných konceptů

07.11.2011 08:45
Zumtobel Lighting

Soutěž EuroShop Retail Design Award 2012 vyhlašuje německé EHI ve spolupráci National Retail Federation USA jako soutěž o nejlepší koncepty světa. Letos poprvé se dostalo časopisu Brands&Stories té cti nominovat do této prestižní, celosvětové soutěže také české a slovenské nové koncepty obchodů.

Jsme rádi, že světelná řešení společnosti Zumtobel Lighting s.r.o. jsou součástí dvou ze šesti nominovaných relizací. Prvním je koncept společnosti BAŤA, konkrétně "vlajková loď" společnosti Obchodní dům BAŤA na Václavském naměstí v Praze. "Pro zákazníky přátelský design, progresivní řešení osvětlení se světelným systémem a LED úspora energie. Velmi lehká orientace v prostoru." – to je citace nominace konceptu, kde svělo je výraznou součástí prezentace produktů i značky.

Druhou je pak Pánská pasáž v Praze, která reprezentuje průkopnický přístup konceptů v obchodních centrech. I zde světlo propojuje jednotlivé butiky a podtrhuje pohodu celého prostoru.

Velmi rádi Vám poskytneme podrobnější informace o světelných řešeních Zumtobel.