Pořadatel
Galerie Jaroslava Fragnera,

Místo konání
Betlémské náměstí 5a, Praha 1

Začátek
st 16.6.2021 18:00

Odkaz
www.facebook.com ...
Přednášky

Praha

Staré Město



Vložil
Tisková zpráva

zpět na článek
Vážení přátelé, na vernisáž a křest výstavy jsme vás pozvat nemohli, tak jsme výstavu prodloužili o týden a zveme vás na dernisáž! Budeme se na Vás těšit ve středu 16. června 2021 od 17:00 hodin ve dvorním traktu Galerie Jaroslava Fragnera! Tým GJF

17:00 komentovaná prohlídka
18:00 debata s autory
19:00 vernisáž mobilní sauny
...a jednodenní sleva na publikaci 200 Kč.

Návrh mobilní sauny vybraný k realizaci v rámci studentského mezinárodního workshopu od studenta FUA Bc. Jakuba Mašity vznikl v ZS 2020/21 při společné online výuce Makota Tanidy z Meijo University Nagoya a Zdeny Zedníčkové z FUA TUL. Společné online ateliérové výuky na téma mobilní sauny se z ateliéru Makota Tanidy účastnilo dvacet studentů a z FUA tři. Na stavbě sauny se od 10. do 16.6. 2021 kromě českých studentů budou podílet i studenti z Japonska, Portugalska a Běloruska. Za podporu děkujeme firmě Sauny Dyntar a Inlešení.cz, a dále FUA TUL a ČVUT.
0 komentářů
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve výjimečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.