Moderní výrobní závod CANABEST- zde se vyrábí Vaše izolace

10.03.2011 14:00
CANABEST s.r.o.

Výstavba výrobního závodu v Břeclavi-Poštorné byla součástí strategického plánu realizovat výrobu konopné izolace v České republice. Výrobní závod byl otevřen na počátku roku 2009. Od svého otevření si vybudoval významné postavení významného hráče v rámci výrobců přírodních izolací na středoevropském trhu.

Náš výrobní závod je vybaven nejmodernějším výrobním a technologickým zařízením. Je příkladem technologie, která minimálně zatěžuje životní prostředí. Základní surovinou je pouze přírodní produkt – konopné pazdeří. Kvalita je pro nás prvořadým atributem každého výrobku. Veškeré používané materiály splňují přísné evropské normy kvality a nezávadnosti. Za neobyčejný standard kvality vděčíme i enormnímu inovačnímu potenciálu a ochotě vysoce kvalifikovaných a angažovaných zaměstnanců.

Výroba probíhá ve shodě se všemi legislativními požadavky, které jsou kladeny na jednotlivé procesy výroby. Distribuované výrobky jsou certifikovány společností CSI. V posledních letech byly provedeny velké investice do výroby. Tyto investice byly zaměřeny na další optimalizaci výrobního procesu - zvýšená výkonnost, zlepšená kvalita a větší flexibilita. Stejně tak , jako pokračující zdokonalení pracovních podmínek a plány na minimalizaci ekologických dopadů.

Jedním z významných kroků výrobního a logistického zázemí naší společnosti bylo souběžné zahájení činnosti distribučního centra, které je situováno areálu výrobního závodu. Jsme schopni zavážet všem našim zákazníkům, a to jak tuzemským, tak i zahraničním, z jednoho místa, kde se systém skladování a distribuce řídí přísnými pravidly.

Nabízíme nejen dodávky izolací, ale i kompletní poradenský servis. Máme stálé a spokojené zákazníky po celém Česku, ale vyvážíme i na Slovensko, do Rakouska, Německa  a dalších zemí EU.