Spolupráce:Vladimír Uchytil, Oto Nový, Milan Farář, Jaroslav Tesař
Address: Moravskoslezské Beskydy, Czech Republic
Project:2013
Completion:2014-19
Area:185 m2
Built Up Area:154 m2
Built Up Space:937 m3


back to article
2 comments
Palec nahoru
Alroka
| 04.06.20 06:57
Tam by mě také bavilo trávit víkendy!
...
D.
| 04.06.20 09:35
Tradičně prvotřídní práce Pavla Míčka, tady není potřeba nic dodávat.
Add new comment
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve vyjímečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.

more buildings from Pavel Míček Architects