Address: Okazaki, Japan
Completion:2016
Built Up Area:79 m2
Site Area:250 m2


back to article
1 comment
Kouzelné řešení
| 23.09.19 12:53
a záviděníhodný počin. V CZ patrně naprosto nerealizovatelný. Zejména mne nadchla možnost zkrátit si cestu přes pozemek pro obyvatele z okolí. To si jako fakt těžko v CZ dokáži představit
Add new comment
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve vyjímečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.

more buildings from studio velocity