Author: Martin Neruda
Spolupráce:Jana Šťastná
Realization:2018


back to article
3 comments
Gratulace
šm
| 05.12.18 02:27
Po dlouhé době skvělá rekonstrukce. Perfektní uspořádání dispozice pro poměrně malý byt - možnost do široka propojit dětský pokoj s obývákem, denní světlo v kuchyni...a přitom žádné zbytečné chodby. Gratuluju klientům i architektům!
Příjemná proměna
Andrea Padevítová
| 06.12.18 09:36
Velice příjemná proměna, rekonstrukce s citem. Nové nemusí znamenat chladné a bez fantazie....tady se to potvrzuje Příjemné místo k bytí.
Dva otazníky
ferdos
| 06.12.18 05:42
WC? Úložné prostory?
Add new comment
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve vyjímečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.

more buildings from Martin Neruda