Spolupráce:Lukáš Holub
Projekt:2015
Realizace:2020
Užitná plocha:185 m2
Zastavěná plocha:130 m2


zpět na článek
5 komentářů
Hezky
Vích
| 31.10.20 06:20
milé a pěkné a povedené fotky.
moc hezké
Václav Kotal
| 31.10.20 09:16
A dokonce to jde bez betonu, bez ponurého interiéru jako pitevna, okna jsou opravdu okna a nikoliv střílny.
Ať se tam lidem hezky a šťastně žije.
Vila?
Dr.Lusciniol
| 01.11.20 06:08
Houby, krasny cesky staveni, to je ! Z venku. A zevnitr ? Jak rikam, to je na obyvatelich toho mista, ale hezke take.
Neskutečné
Michal Šafář
| 05.11.20 08:38
Kdybych mohl hlasovat o stavbu roku, tahle rekonstrukce by měla můj hlas jasný. Už dlouho jsem neviděl něco tak krásně čistého, rekonstrukci, která zachovává genius loci, nadčasovost tvarů a vnáší nenuceně moderní prvky. Naprosto geniální!!!!
Perfektní
| 10.11.20 09:20
práce jak s celkem, tak i s inovativními a sladěnými detaily (fasáda, přístavba). Malé měřítko, velká architektura
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve vyjímečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.

Více staveb od mjölk architekti