Projekt adaptace volně stojící stodoly

Projekt adaptace volně stojící stodoly
Adresa: Louka u Kunštátu, Česká republika
Projekt:2006


Atypický návrh, který s cílem minimalizace stavebních nákladů a s cílem maximálního využití původního stavu vkládá kompaktní obytný montovaný kontejner do interiéru prázdné stodoly, která v podstatě tvoří v původním stavu i s cílenou destrukcí defektní stěny jakýsi " deštník" nad kompletně stavebnicově montovanou obytnou buňkou. Návrh je koncipován jako suchá stavebnice z předem připravených dřevěných prvků, skládaných k sobě přímo na místě stavby.
23 komentářů
přidat komentář
Předmět
Autor
Datum
Vítr
tomas.dolezal
30.10.08 01:00
plytvanie
stano
30.10.08 02:29
Výplň
Martin Přibík
30.10.08 04:05
ad stodola
Milan
30.10.08 05:27
to Martin Přibík
stano
31.10.08 11:37
zobrazit všechny komentáře

Více staveb od VELEK, VELKOVÁ, VELEK ARCHITEKTI