Aktuální soutěže designboom

Vložil
Martin Rosa
31.05.2006 10:55
Soutěže

Server designboom je známým pořadatelem designerských soutěží, ve kterých jde většinou o netradičních nápady a vize. V současné době probíhají tři soutěže.


500 wants you
Za necelých 500 dní bude uveden na trh nový Fiat 500, který navazuje na svého legendárního předchůdce. V této souvoislosti vypsal designboom a Fiat soutěž zaměřenou na návrh stylových doplňků tohoto vozu a vizi toho, jak by se styl Fiatu 500 mohl promítnout do každodenního života. Designeři a studenti mohou své práce přihlásit do jedné ze tří kategorií. V každé z nicg bude udělena cena 5.000€. Prozatím nejsou známí členové poroty, designboom slibuje velká jména ze světa designu, módy, filmu a sportu.
Soutěžící se mohou registrovat do 5. září 2006, práce je nutno zaslat do 15. září 2006 prostřednictvím formuláře na stránkách designboomu.
Bližší informace naleznete zde>

the skin of Corian®
Soutěž je zaměřená na využití materiálu Corian
® v návrzích interiéru. Vypsány jsou dvě kategorie - realizované interiéry a koncepty. Vítěz každé kategorie obdrží 2.500€. Šanci mají především projekty nabízející netradiční řešení, ve kterých bylo využity vlastnosti Corianu jako je prostup světla, možnost potisku a výroby na CNC stojích. Soutěž se nezaměřuje na užití Corianu na podlahách a stropech, případně na drobné výrobky z Corianu.
Uzávěrka registrací je 15. září 2006, práce je poté možno zaslat do 25. září 2006. Bližší informace naleznete zde>

your way to coway
Již jen několik dnů zbývá na registraci do soutěže 'your way to coway' s podtitulem
imagine your life - design your living. Soutěžící mohou zaslat své vize kuchyní budoucnosti, prostředí pro vaření-jídlo-spaní či kuchyňských doplňků, které by mohly na trh být uvedeny v následujících deseti letech. Vítěz obdrží 8.000€. Soutěž je pořádána ve spolupráci se společností BÜSSEL.
Uzávěrka registrací je 5. června 2006, práce je možno zaslat do 15. června 2006. Další informace naleznete zde>
0 komentářů
přidat komentář