S nomádem Petrem Jandou v kraji krásných plameňáků

Rozhovor s vítězem soutěže na Návštěvnické centrum rezervace plameňáků v Abu Dhabi

Vložil
Jiří Horský
27.08.2020 18:00
Petr Janda
petrjanda / brainwork


zpět na článek
4 komentáře
Rešpekt, gratulujem , skvelé dielo.
roman
| 03.09.20 08:32
citlivo zasadené do prostredia, rešpektujúce okolie a s pokorou podriadené účelu. Vidno, že architekt premýšľal a čo je mimoriadne sympatické , udržal svoje ego na uzde a vysoko profesionálne zvládol zadanie excelentne nielen umelecky , ale aj po technickej stránke. Rešpekt
...
D.
| 03.09.20 10:52
Asi není úplně překvapivé, že český architekt vyhraje bohatě obsazenou soutěž v zahraničí a reakce u nás veškerá žádná. O každé kravině se vedou sálodlouhé diskuze, ale tady je ticho po pěšině. Přitom musím říct, že z mého pohledu byl tým architekta Jandy opravdu nejlepší, ten návrh je výtečný. Nezbývá než pogratulovat a doufat v realizaci. Petr Janda patří k architektům, kteří jsou vlastně celkem nenápadní, ale má velkou šanci prorazit i v mezinárodním měřítku.
PLAMENňák
Miroslav Peterka
| 04.09.20 10:49
Gratulace Petře!
Děkujeme!
Petr Janda
| 20.10.20 09:20
...
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve výjimečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.