Zdroj
Jana Kazimour Hladíková
Vložil
Jan Kratochvíl
10.12.2014 11:10
Michal Kutálek
Next Level Studio


zpět na článek
Architekt Michal Kutálek (35) pochází z Uherského Hradiště, kam se po studiu na pražské Fakultě architektury ČVUT vrátil a v roce 2008 založil architektonický ateliér Next Level Studio. V jeho projektech je patrné důsledné spojování architektury, umění a parametrického designu. Zkušenosti pro praxi čerpal mj. ze spolupráce s F. Diázem, jako student pracoval v ateliéru Evy Jiřičné. Od roku 2004  pracuje  na vlastních projektech. Za Bar Aquarium získal čestné uznání Grand Prix Architektů 2013.

Před časem připravil studentům ateliéru FLO(W) Miloše Floriána na pražské FA přednášku "7 let reality", ve které postavil své studentské projekty a vize vedle těch "reálných" ze své architektonické praxe. Michal Kutálek je velmi vytíženým architektem s obsáhlým profesním portfoliem. Náš rozhovor se přirozeně rozdělil dle Michalových témat a zájmů do kapitol, jež se příjemně doplňují a přelévají se jedna do druhé.
0 komentářů
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve výjimečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.