Vložil
ČTK
05.08.2020 23:35

zpět na článek
2 komentáře
Kdyz Cena nema cenu..
Dr.Lusciniol
| 08.08.20 09:49
''..proc nazyvat ji pak Cenou, kdyz je bezcenna ? Vim, v materskych skolkach jiz dlouho kazdy dostane cenu (aby to nebylo nikomu lito ?) Ale zde SOUTEZI dospeli. Ti by se meli s temer jistym neuspechem umet vyrovnat (ja to delam cely zivot).
Ale napad je to jiz znacne zastaraly, jasne prokazujici, ze my s tou "politickou korektnosti" jsme (dle mne nastesti) skutecne velmi pozadu. Jiz v minulem tisicileti (v letech devatenactdevadesatych) v komedii na pokracovani "Seinfeld", bezici dobrych deset let, se George Costanza prohlasuje za kralem vsech idiotu, kdyz na ulici dole pod otevrenym oknem prave probiha N.Y. marathon a z jineho okna se ozve zensky vykrik, na bezici dole: "You are all vinners !!!" k cemuz George hbite doda, volne prelozeno: "Ale pockat, objevil se dalsi soutezici o tento titul !"
vítězství hmoty nad duchem
Vích
| 08.08.20 09:39
Já bych jako konzervativní středový liberal teda chtěl znát, kdo je nejlepší. Protože jinak to je vítězství hmoty nad duchem a zhroucení hodnot se všemi důsledky, co si dokážeme domyslet.
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve výjimečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.