Architekti a projektanti soutěží s TONDACHEM o šampaňské

Vložil
Martin Rosa
20.02.2006 00:05
I letos se mohou architekti a projektanti zúčastnit speciální e-mailové akce, kterou pro ně připravila firma TONDACH ČR. Soutěž "Vyhrajte s pravou pálenou pravé šampaňské" probíhá od 1. 2. 2006 do 30. 11. 2006.

Každý měsíc, celkem tedy desetkrát, obdrží přihlášení zájemci od firmy TONDACH e-mail s upozorněním na soutěžní otázku zveřejněnou na www.tondach-soutez.cz/architekt. Všechny otázky se budou týkat pálené střešní krytiny. Spolu s vědomostní otázkou bude vždy zveřejněn i tipovací dotaz.
Každý měsíc bude vyhodnocen jeden výherce, který získá láhev pravého šampaňského Moët & Chandon Brut Impérial. Jména vítězů jednotlivých kol budou průběžně zveřejňována na www.tondach.cz. Pokud by odpovědělo správně více soutěžících a jejich tip by současně vykazoval shodnou nejmenší odchylku od správné odpovědi, zjištěné pořadatelem po uzavření příslušného soutěžního kola, stane se výhercem soutěžící, který odpověděl nejdříve. Celou bednu šampaňského pak získá ten, kdo správně odpoví na největší počet soutěžních kol a uvede správný tip na závěrečnou tipovací otázku.