V sobotu 5. června se bude v obci Blešno u Hradce Králové „veřejně“ stavět dům

Vložil
Tisková zpráva
28.05.2010 00:05
James Hardie Europe GmbH, o.s. Praha

Dům od MS HAUS obdržel v soutěži Dřevěný dům 2010 3. cenu v kategorii „Realizovaný energeticky úsporný rodinný dům“
Významný tuzemský výrobce dřevostaveb, společnost MS HAUS s.r.o. z  Hradce Králové, připravila pro širokou veřejnost "veřejnou stavbu" domu. Stavba se uskuteční v obci Blešno u Hradce Králové v sobotu 5. června 2010 a vítáni jsou všichni fanoušci montovaných dřevostaveb, ať už z řad široké veřejnosti či zájemců o koupi domu.


Stavbu domu bude moderovat majitel společnosti MS HAUS s.r.o., Ing. Milan Schmiedt a jeho kolegové, a v průběhu dne uvidí návštěvníci kompletaci domu a na vlastní oči se tak přesvědčí o rychlosti a efektivnosti výstavby dřevostaveb. Připraveno bude samozřejmě i občerstvení. Přijeďte se podívat do Blešna, jak se staví dům od MS HAUS – bude to stát zato!

Nízkoeneregetický rodinný dům z produkce MS HAUS má obvodové stěny opláštěny deskami FERMACELL, sádrovláknité desky FERMACELL jsou použity i k opláštění vnitřních stěn, s využitím materiálů FERMACELL jsou realizovány i podlahy v tomto domě.
Společnost MS HAUS začala nabízet své domy i s letošní novinkou - deskami FERMACELL greenline. Nová konstrukce s vnitřním opláštěním těmito deskami měla premiéru na veletrhu Dřevostavby 2010. U domů řady MS Pasiv jsou tyto desky nyní již standardem a podle Milana Schmiedta, jednatele společnosti MS HAUS, chce firma touto nabídkou oslovit především ty zákazníky, kteří kladou velký důraz na zdravé bydlení.

MS HAUS oslavil v loňském roce 10 let fungování na trhu a firma je významným partnerem společnosti Fermacell. MS HAUS má s materiály FERMACELL dlouholeté zkušenosti, používá je na stěnách, příčkách i podlahách svých montovaných dřevostaveb. Stavby společnosti MS Haus najdete v Praze, Forstu, v Calberlahu u Wolfsburgu nebo např. v Hochemmingenu či v Trossingenu jižně od Stuttgartu. V současnosti převládá výroba pro český trh, dřevostavbou z pera jednatele společnosti je i sídlo firmy v Hradci Králové.
MS Haus s.r.o. je postavena na dlouholetých zkušenostech managementu, ale i řadových pracovníků s projektováním a realizací dřevostaveb v zahraničí i u nás. Domy MS HAUS jsou vždy špičkové kvality! MS Haus má certifikovanou výrobu vnitřních i vnějších stěn a stropů  a výroba je dozorována autorizovanou osobou VVUD Praha. Při certifikaci svých panelů úzce spolupracovali s pracovníky firmy Fermacell a velmi dobře využili podklady a zkoušky, kterými Fermacell disponuje. MS Haus s.r.o. je členem Asociace dodavatelů montovaných domů a její jednatel a zakladatel - ing. Milan Schmiedt  - je členem výkonného výboru.

Související články