Nepomíjející půvab pravých pálených střešních tašek

Vložil
Tisková zpráva
27.10.2008 00:05
Rodinný dům znamená tradici, zajištění zázemí i návrat k  přírodě. V současnosti se do popředí zaslouženě dostávají i výrobky z přírodních materiálů. Mezi ně patří i pálená střešní krytina. Dokáže nabídnout kvalitu, stálost barev a půvab, který nepomine ani po desítkách let.


Moderní, ale zároveň generacemi prověřené keramické tašky v široké škále typů i barev nabízí značka TONDACH. V současnosti si lze vybrat ze čtrnácti základních typů tašek. Střecha z tohoto materiálu zaručuje nejen krásu a eleganci, ale také životnost až sto let. Tašky lze pořídit jak v režné klasice, tak je možné sáhnout po provedení v engobě (matné až pololesklé tašky) či glazuře (vysoce lesklé tašky). K dispozici je široká škála barev, některé speciální odstíny se vyrábějí zakázkově. Oba typy povrchových úprav jsou podstatně hladší, než je povrch běžných režných tašek. To brání jejich znečištění a znesnadňuje uchycování mechu. Díky technologii výroby jsou tašky TONDACH stálobarevné, časem nedochází ke změně barevnosti a ni tzv. „neoprší“.
Značka TONDACH neznamená jen střešní tašky, ale komplexní systém. TONDACH tuning umožňuje realizovat skutečně celou střechu. Jako „třešničku na dortu“ je možné pořídit i některý z okrasných střešních doplňků. Umisťují se v hřebeni střechy a na výběr je mnoho tvarů, dlouhodobě jsou nejpopulárnější postavičky náměsíčníka a hasiče.

www.tondach.cz