Barevná okna pro váš dům či byt

Zdroj
Deceuninck
Vložil
Tisková zpráva
22.09.2008 00:05
Plastové okno nemusí vždy být jen bílé, nyní si každý může vybrat barvu okenního profilu podle svých představ. Společnost Deceuninck je dodavatelem kvalitního základu plastových oken a dveří. Nyní nabízí širokou paletu barev a zajímavých dekorů. Každý si tak může vybrat barvu, která se mu nejvíce líbí a která nejlépe zapadá do konceptu celého bytu či domu.


Okenní profily společnosti Deceuninck vynikají vysokou kvalitou, funkčností, dlouhou životností a jednoduchou údržbou. Pro náročné zákazníky, stejně jako pro milovníky klasiky, jsou profily k dispozici v zajímavých barvách a dřevodekorech, a to u jak u systémů Okenní profil Zendow, tak u systémů Inoutic.

Zendow
Okenní profil Zendow vyniká především dobrými tepelně-izolačními vlastnostmi, založenými na kvalitním pětikomorovém systému. Profily Zendow mají stavební hloubku 70 mm a díky svému elegantnímu designu jsou vhodné pro všechny typy staveb a rekonstrukcí. Okna Zendow mají hladký povrch, který zaručuje snadnou údržbu a čištění.
Na přání zákazníků lze profily nechat potáhnout akrylátovou fólií, která profilu dodá zcela nový vzhled. Fólie jsou k dispozici v šestnácti barevných variantách včetně fólií dokonale imitujících dřevěné okenní profily. Pokud zákazníkům více vyhovují profily s matným a hedvábným vzhledem, lze na profily nechat nanést krycí nástřik Decoroc, který vytváří jemně zrnitou strukturu a zvyšuje jejich odolnost proti mechanickému poškození. Zákazníci si mohou vybrat z devatenácti odstínů a dodat tak svým oknům netradiční vzhled.

Inoutic Prestige
Inoutic Prestige je šestikomorový profilový systém, který dosahuje optimálních tepelně-izolačních vlastností a přesto nabízí optimální konstrukční hloubku 76 mm. Řada profilů Modely Inoutic Prestige jsou k dispozici v jedenácti barevných provedeních včetně oblíbeného dřevodekoru. Pro nejnáročnější zákazníky je připravena exklusivní povrchová úprava Titanium Plus, nabízená ve třech odstínech, která profilu dodává charakteristický kovový vzhled. Zákazníci jej ocení především při výstavbě budov, u kterých je vhodné zachovat technický vzhled hliníkové okna, a přitom mohou využít vlastností, která nabízí okna plastová.

> Více informací naleznete také na www.deceuninck.cz.