Architekt v praxi 2017 : Ondřej Synek

Zdroj
FA VUT, Brno
Vložil
Tisková zpráva
30.11.2017 08:00
Brno

Staré Brno

Ondřej Synek
re: architekti

V rámci přednáškového cyklu 'Architekt v praxi' určeného pro studenty 2. ročníku MSP se ve čtvrtek 30. listopadu 2017 v 17:00 hodin uskuteční v místnosti A118 na Fakultě architektury Vysokého učení technického v Brně, Poříčí 5 přednáška Ondřeje Synka, který je spoluzakladatelem re: architekti.

MgA. Ondřej Synek (*1983 Praha) vystudoval v roce 2011 Školu architektury u profesora Emila Přikryla na Akademii výtvarných umění v Praze a následně spoluzaložil architektonický ateliér re: architekti. S Michalem Kuzemenským vedl na FA ČVUT ateliér architektury a urbanismu Kuzemenský & Synek (2011-17).

Architektonický ateliér re: architekti vznikl v roce 2011 s vizí práce na urbanistických úlohách. Postupně jsme se začali zabývat nejen urbanismem, ale i architekturou a realizací pozemních staveb. Portfolio referencí sahá od rodinných domů po územní plány. Nabízíme komplexní služby ve všech stupních projektové dokumentace. Řešenými problémy a tématy se zabýváme v různých měřítkách, dobrá znalost místa je základem získání důvěry klienta, občanů i úspěšného zpracování zakázky. Máme chuť a schopnost jednat s občany, iniciovat participaci a prezentovat práci srozumitelně pro laika. Publikujeme v odborném tisku, učíme, vystavujeme přednášíme.

Více informací >
0 komentářů
přidat komentář

Související články