Křeslo poi

Vložil
Tisková zpráva
19.09.2017 07:00
Wiesner-Hager Project s.r.o.

poi je zástupce generace otočných křesel: vyvážení estetických prvků a promyšlené ergonomiky kombinuje dokonale ergonomický posed.

Designové studio neunzig° design dostalo za úkol stvořit ikonu mezi otočnými křesly v elegantním skořepinovém designu. Výsledkem je ergonomický a dynamický tvar křesla poi přinášející do kancelářského světa atmosféru plnou energie a nápadů. Barevné varianty čalounění sedáku a opěráku umožňují interiérovým designérům dodat kanceláři jedinečný styl - tradičně klasický či moderní pulsující energií.



poi spojuje vysoký komfort sezení s ergonomickou funkčností. Jeho plášť pohodlně obemyká záda a zajišťuje pocit bezpečí a ochrany. Ovládací prvky umožňují přesné nastavení podle dispozic uživatele. Postranně ovládaný pružinový mechanismus lze snadno přizpůsobit tělesné váze, zatímco synchronizační mechanismus nastaví úroveň koordinace opěráku a sedáku, u kterého je možné posuvem nastavit také jeho horizontální hloubku. Kombinací výškově nastavitelné bederní podpory, variabilní výšky umístění sedáku a možností vícedimenzionálního nastavení opěrek se toto křeslo přizpůsobí jakékoli váze těla.



Dokonalá kombinace estetických prvků, pohodlí a promyšlené ergonomiky je důvodem, proč je poi zároveň jedinečný a ekonomicky atraktivní. Série poi dále obsahuje také konferenční křesla. Příjemně dynamický způsob sezení poi si tak lze dopřát nejen v kanceláři, ale doslova kdekoliv: při konferencích, schůzích, vzdělávacích akcích i seminářích.
0 komentářů
přidat komentář

Související články