Rigips – pozvánka na veletrh FOR ARCH

Zdroj
Rigips
Vložil
Tisková zpráva
15.09.2006 13:10
Věříte, že malování může být zábavné? Pokud využijete k zarovnání a odstranění nerovností na stěnách sádrové omítky a stěrky Rimano, docílíte takové bílé stěny, že malování bude pouhou formalitou.


Přijďte se přesvědčit na stánek společnosti Rigips na 17. mezinárodním stavebním veletrhu FOR ARCH, 19.-23.9. v Praze, PVA Letňany.
Demonstrátoři vám předvedou jednoduchou aplikaci sádrových omítek Rimano, uvidíte různé možnosti barevných a plastických úprav stěn, patinované povrchy, lazury, včetně tzv. benátských štuků. V přestávkách vás čeká i zábava a překvapení.

Najdete nás v Hale 7 v sekci Brána řemesel na expozici společně s partnerskými společnostmi Primalex, Color Expert Štorch CZ a Cechem malířů a lakýrníků ČR.

Více informací na www.rigips.cz

Rimano PLUS

Superbílá sádrová malířská stěrka s vysokou jemností je určena pro nejnáročnější použití v interiéru. Používá se pro vyrovnání povrchu před malováním – lokální opravy nerovností i celoplošné stěrkování a hlazení stěnových a stropních ploch. Vysoká bělost znamená úsporu malířské barvy.
Výhody: vysoká bělost, žádné broušení, jednoduchá zpracovatelnost, univerzálnost podkladu i tloušťky.