yuno: chytrá alternativa skládacího stolu

Vložil
Tisková zpráva
01.09.2016 08:10
Wiesner-Hager Project s.r.o.

Nový stůl společnosti Wiesner-Hager, stůl yuno je inovativním produktem v odvětví kancelářského nábytku. Jelikož si vždy zakládáme na inovaci a technologii, není překvapením, že stůl yuno tyto dva body splňuje. Pojďme se tedy podívat, jak efektivně využít yuno tak, aby Vám usnadnil práci a život v kanceláři.



yuno: efektivní při manipulaci
yuno byl navržen speciálně pro místa, kde se čas nezastaví, kde je nutno stůl přemístit co nejrychleji, co nejsnadněji, v co nejmenším počtu lidí. Design stolu umožňuje stohování těsně jeden na druhý - aniž by bylo nutné podnož jakkoliv skládat. Tuto práci zastane jeden člověk. yuno tak představuje zcela novou generaci stohovacích stolů.

yuno si zamilujete
Při pohledu na stůl Vás překvapí nenápadný design, o který se postaral německý designer Andreas Krob. Nenechte se mýlit, design je jen sladkou tečkou, jen doplněk úžasných funkcí, které yuno přináší. Jednoduché linie společně s kvalitními materiály dělají z yuna stůl, který se hodí do vytížených prostor. Ať už kanceláře, konferenční místnosti, nebo kongresové sály. Všude tam Vám yuno udělá nemalou službu.



0 komentářů
přidat komentář

Související články