Showroom STOPKA představuje nově Admonter living concept

Vložil
Tisková zpráva
28.11.2014 08:00
Nedávno byla představena nová koncepce showroomu STOPKA, kde mimo jiné najdete exkluzivní rakouské podlahy Admonter. Zveme Vás do světa rakouských dřevěných podlah, do světa více než 900 let trvající tradice zpracování kvalitního alpského dřeva.

Historie rakouské značky Admonter je pevně spojena s benediktýnským klášterem v rakouském Admontu. Zdejší benediktýni jsou již po desetiletí hybnou silou celého regionu, pravidelně pořádají různé kulturní akce, výstavy moderního i klasického umění, provozují knihovnu, muzeum… Jedinečná krása okolních lesů a hor národního parku Gesause se promítá i do výroby, která probíhá pouze v Admontu.
V sortimentu najdete jak dřevěné vrstvené podlahy ve formátu prkno, tak velkoformátové biodesky s ušlechtilým dřevem. V showroomu STOPKA představujeme také vícedimenzionální obklady stěn, a to v uceleném konceptu horského chaletu.

Hlavní atributy značky Admonter
- Nejvyšší nároky na přesnost zpracování a jedinečný vzhled
- Výjimečné podlahy s dokonalým servisem lidí, kteří je tvoří
- Servis a montáž provádí pouze vyškolení odborníci
- Výroba v alpské vesničce čistě ekologickými procesy s ochranou životního prostředí

Pro architekty a spolupracující designéry je možnost využití našeho výjimečného zázemí pro Vaše jednání s klienty, přístup k databázi katalogů, vzorků a 2D/3D modelů, možnost zapůjčení vzorků a tištěných katalogů, samozřejmostí je technická a organizační podpora Vašich projektů.
Bližší informace při osobním setkání v našem showroomu.

STOPKA, Klimentská 46 a 48, Praha 1.
www.stopka.cz
www.admonter.at
0 komentářů
přidat komentář

Související články