Výroční edice BIM systému Allplan Architect a Allplan Engineer nyní za výjimečnou cenu!

Vložil
Tisková zpráva
25.11.2014 07:00
Allplan Česko s.r.o.

Využijte výjimečnou nabídku u příležitosti 30. výročí: speciální edice CAD/BIM systému ALLPLAN 30 Year Edition do 15. 12. 2015 za mimořádnou cenu! BIM systém Allplan je komplexní software pro architekty a stavební inženýry. Ve svém 3D modelu, vytvářeném z konstrukčních prvků, nabízí Allplan perfektní základ pro Building Information Modeling (BIM). Software podporuje komplexní a optimalizované projektování, výstavbu a správu budov z pohledu všech zúčastněných.

Allplan Architect

Allplan Architect podporuje celý proces projektování v architektonických a projekčních kancelářích, u dodavatelů staveb i ve stavebních společnostech. Jeho výjimečnost spočívá v konzistenci všech postupů počínaje prvotními nápady, přes vysoce kvalitní prezentaci návrhů a variant, až po hotové výrobní a detailní výkresy. Podle typu projektu a jeho fáze lze zvolit optimální pracovní postup: na základě trojrozměrného, klasického dvojrozměrného nebo hybridního modelu budovy. Ve spojení s programy Allplan BCM a CINEMA 4D vznikne jedinečné integrované řešení pro architekturu, pozemní stavby, komplexní výkazy výměr, kalkulaci nákladů, vizualizace a animace.

Individuální pracovní postup
Rozhodněte se sami, zda a kdy využijete výhod inteligentního modelu budovy, zda budete pracovat tradičně s 2D čárami nebo v kombinovaném 2D/3D prostředí. Allplan Vám vždy nabídne optimální nástroje pro vybranou metodu práce.

Vizualizace na nejvyšší úrovni
V Allplanu vytvoříte z 3D modelu jen pár kliknutí realistické a působivé vizualizace podobně jako profesionálové. I bez hlubších odborných znalostí z této oblasti připravíte rychle přitažlivou prezentaci.

Vše pro hrubou stavbu
Každý typ budovy a konstrukce je možný - specificky a správně - od základů, přes navazující prvky jako jsou jedno či vícevrstvé stěny, standardní nebo libovolná schodiště až po hambálkové a vaznicové krovy pod rozličnými tvary střech.

Detailní dokončovací práce
Použijte promyšlené a prakticky orientované funkce, jakými jsou např. výkonný modelář oken a dveří, okenní parapety, úpravy místností, rozmanité strukturální fasády, instalační stěny, zábradlí, ploty atd.

Allplan Engineer

Allplan Engineer je výkonné BIM řešení, které podporuje celý proces projektování v inženýrských a projekčních kancelářích, u dodavatelů staveb i ve stavebních společnostech. Jeho výjimečnost spočívá zvláště v projektování výztuže betonových konstrukcí a výkresu tvaru, které umožňuje všechny stupně použití od 2D až po 3D s využitím inteligentního modelu budovy. To výrazně snižuje riziko vzniku chyb a pomáhá šetřit čas pro zpracování a dokončení projektu. Klasické dvojrozměrné nebo hybridní pracovní postupy jsou samozřejmě také možné. Ve spojení s programy Frilo Statik nebo Scia Engineer je k dispozici integrované řešení pro projektování nosných konstrukcí.

Na rozdíl od mnoha jiných systémů podporuje Allplan Engineer celý projekční proces - od architektonické studie až finální výkresy bednění a výztuže. Díky kombinaci s programy Frilo Statics nebo Scia Engineer tak nabízí Allplan optimální a kompletní řešení pro CAD a statiku.

Návrhy výztuže a bednění ve 3D
Allplan Engineer vedle tradičního způsobu práce s 2D čarami podporuje pracovní postupy a metodiku BIM (Building Information Modeling (BIM). Výkresy skladby, pohledy, řezy, výkazy množství betonu, výztuže včetně tvaru ohybů jsou generovány přímo z prostorového a inteligentního modelu budovy. To přináší komfort, přehlednost a zamezuje vzniku chyb během celého procesu tvorby výkresové dokumentace. Změny těles bednění nebo tvaru výztuže se automaticky a bez chyb promítají do všech výkazů a výkresů.

Přesvědčivé výkresy
Pomocí výkonných nástrojů pro layout a design vytvoříte přesvědčivou výkresovou dokumentaci. Podaří se Vám vyniknout ve velkém množství inženýrských kanceláří a oproti ostatním tak zviditelníte Vaši práci v očích investorů a stavitelů.

Bezproblémová výměna dat

Pro bezproblémovou výměnu dat jsou v Allplanu Architect a Allplan Engineer k dispozici nejpoužívanější současné formáty v aktuálních verzích (kromě jiných např. DWG, DXF, DGN a PDF).

Více na obchod@nemetschek.cz, na tel. 225 384 888 nebo na www.nemetschek-allplan.cz.
0 komentářů
přidat komentář