Systém kancelářského sezení Open port

Vložil
Tisková zpráva
30.04.2014 12:15
Hledáte do své kanceláře pohodlné sezení, které by mělo moderní design, výbornou ergonomii a navíc byste si mohli přesně navolit jeho velikost a tvar? Právě pro Vás je tedy určen nový produkt Open port od firmy LD seating



Open port je skladebný systém sezení, který je vhodný do čekáren, letišť nebo kancelářských prostor. Skládá se ze solitérních prvků, které se používají samostatně a potom z modulárních prvků, které lze spojovat v podstatě do nekonečných řad. Mezi jednotlivými prvky je designová spojovací deska, která je v chromové barvě, nebo může být očalouněna v barvě potahové látky. Právě různé čalounění vytváří z Open port zajímavé křeslo. Každý model může být očalouněn v jiné látce a jiné barvě. Spodní okopová část, stejně jako vrchní část područek potom lze udělat v kožence, která je odolnější vůči oděru.

Design systému Open port je vytvořen ve spolupráci s designérem Mg.A. Filipem Streitem. Jde o jednoduchý, moderní design, který je ale zároveň stoprocentně funkční. Při vytváření designu se kladl důraz právě na funkčnost židle a pohodlné a zdravé sezení. Jak je u firmy LD seating dobrým zvykem, kvalita zpracování především co se šití a čalounění týká je na světové úrovni.



Největší výhodou systému Open port je ale právě jeho variabilita. Jednotlivé prvky lze skládat do libovolných tvarů a velikostí. Základní prvky jsou udělané jako křesílko nebo jako taburet. Tyto prvky lze libovolně natáčet a spojovat, designér, který vybavuje kancelářský nebo jiný prostor tak není absolutně omezen místem, ani tvarem vybavovaného prostoru.

Sezení Open port tak lze doporučit nejen pro designéry, kteří chtějí nový a nápaditý design, ale i pro ředitele firem, architekty a další lidi, kteří chtějí sezení udělané přesně podle svých představ a prostorových možností.


1 komentář
přidat komentář
Předmět
Autor
Datum
Pěkný sezení
Honza
05.05.14 03:11
zobrazit všechny komentáře