Montážní systém Schüco MSE 210 Aero 2.0 pro energetické využití plochých střech

Fotovoltaická elektrárna s vylepšenou aerodynamikou, minimálním zatížením a maximálním využitím střechy

Vložil
Tisková zpráva
14.10.2013 08:30
Schüco CZ s.r.o.

Významných energetických úspor mohou majitelé skladových hal, logistických center i průmyslových budov dosáhnout prostřednictvím montážního systému Schüco MSE 210 Aero 2.0. Lehký a aerodynamický montážní systém fotovoltaických modulů firmy Schüco se výborně hodí na ploché střechy s nízkou rezervou zatížení. Sestava je extrémně variabilní a díky prefabrikaci dílů umožňuje jednoduchou a rychlou montáž.

Nové možnosti využití polykrystalických modulů
Montážní systém Schüco MSE 210 Aero 2.0 je vybaven vodícími závětrnými plechy, upevněnými na zadní straně fotovoltaických modulů tak, aby zajistily optimální aerodynamiku celé sestavy. Díky takto vylepšené aerodynamice lze u systému vynechat hmotnostní zatížení uprostřed střechy, což pro většinu velkých průmyslových střech představuje významný benefit, spočívající v možnosti jejich energetického využití. Produkci elektrické energie a zásobování budov vlastními zdroji tak mohou zajistit i rozměrné střešní plochy s minimální rezervou zatížení. Systém je kompatibilní s fotovoltaickými moduly Schüco PS, PG a MS. Ty se vyznačují pozitivní tolerancí výkonu a dlouhodobými zárukami, garantovanými společností Schüco International KG, světovým lídrem v oblasti opláštění budov a solárních technologií s více než šedesátiletou tradicí.

Variabilní a snadná instalace
Moduly se instalují v horizontálním náklonu 15°. Sestava je vysoce variabilní. Při výskytu překážek na střeše lze jednotlivé řady přeskupovat tak, aby byla efektivně využita celá plocha střechy. Systém umožňuje individuálně nastavit optimální úhel zastínění a skládá se z několika málo prefabrikovaných dílů, které zaručují jednoduchou a především také rychlou montáž. Vše bez nutnosti kotvení a porušení střešního pláště. Samozřejmostí je u systému Schüco MSE 210 Aero 2.0 certifikace statiky.

Sumarizace benefitů
  • Energetické využití plochých střech
  • Možnost dosažení významných úspor za energie
  • Vhodný pro instalaci na ploché střechy průmyslových hal, včetně těch s nízkou rezervou zatížení
  • Vynikající aerodynamika, docílená vodícími závětrnými plechy na zadní straně, což umožňuje vynechat zatížení uprostřed střechy
  • Vysoká flexibilita v podobě variability sestav a možnosti efektivního využití celé plochy střechy
  • Horizontální náklon 15°
  • Jednoduchá a rychlá instalace, bez nutnosti kotvení do střechy
  • Lze instalovat na střechy vystavené nadměrné sněhové i povětrnostní zátěži
Pro více informací navštivte www.schueco.cz.
0 komentářů
přidat komentář

Související články