Stavební systémy urychlují a zlevňují

Vložil
Pavlína Drbálková
17.04.2012 07:45
Podlahová konstrukce s kontaktní izolací Schlüter®-DITRA v kombinaci s kapilárně pasivní plošnou drenáží Schlüter®-TROBA-PLUS.
Moderní doba přináší technologický pokrok i ve stavebnictví. Nové materiály, nové technologie. To vše za účelem vyšší kvality, delší trvanlivosti, funkčnosti i snižování nákladů. Stavební systémy jsou přesně takovými produkty, které nejen investorům ale i dodavatelům zásadní měrou umožňují dosahovat výše zmíněných efektů.





Společnost Detalon s.r.o. je již zavedeným a plně profesionálním dodavatelem stavebních systémů Schlüter-Systems KG, jež na našem trhu již zdomácněly a jejich rostoucí obliba jen potvrzuje jejich přínos jak pro prováděcí firmy, tak pro investory.

Stavební systémy pro volně vyložené balkony
Stavební systém pro volně vyložené balkony od Schlüter-Systems je v současné době jedním z nejlepších systémů pro tyto druhy staveb. Veškeré komponenty systému jsou úzce sladěny a umožňují výstavbu kompletní balkonové konstrukce od plošné drenáže, kontaktní izolace až po odvodňovací žlaby. Konstrukční skladby pro balkony umožňují stavbám po dlouhé roky odolávat povětrnostním vlivům a účinným způsobem odvádět vlhkost i stékající vodu.

Stavební systémy pro terasy
Terasy jsou volně stojící stavby, které pokud nejsou zastřešeny, jsou vystaveny vlivům počasí, tepelným změnám ale také vodním parám z interiéru. Stavební systémy pro terasy zajišťují za pomoci kontaktní izolace i parotěsné zábrany, hydroizolace, drenážní vrstvy a dalších komponent výbornou a dlouhodobou trvanlivost a funkční spolehlivost. Stavebním systémem je zamezeno jak vzlínání vody z podkladu, tak rozdílné roztažnosti jednotlivých vrstev.
Stavební systémy zaručují mnohem delší životnost a odolnost stavby a oproti klasicky provedeným stavbám je dosaženo mnoha pozitivních efektů a to nejen v odolnosti a trvanlivosti díla, ale také v nákladech na pořízení a možné opravy, či rekonstrukce. Ty jsou díky stavebním systémům při dodržení správného technologického postupu oddáleny o desítky let.
0 komentářů
přidat komentář

Související články