Source
OS aARCHITEKTURA
Publisher
Tisková zpráva
20.09.2010 00:30

back to article
3 comments
zlíneček
Jindřich
| 20.09.10 05:28
Myslím, že Zlín si bude dlouho pamatovat působení současné politické extraklasy: Ondrová, Janečka, Šenkýř, Blažek atd. Proč se při zadávání zakázek zdržovat nějakými soutěžemi, nebo výběrovými řízeními? Proč do toho zbytečně zatahovat víc lidí, když stačí jedna primátorka a jeden odbor investic a jedna paní Jiřičná? Co na tom, že se tímto místem (1 ze 2 náměstí ve městě) zabývalo po 70 let X architektů, že před 5 lety proběhla soutěž, že je skoro zpracovaný regulační plán? Všichnio úplně mimo! - a dámy to maj vyřešené raz dva. Fakt díky.
Rybník v centre mesta
Richard
| 30.09.10 09:31
Bude sa riešit len povrchový vzhľad, podzemné parkovisko asi nikoho nenapadlo vybudovať, počul som niečo o vodnej ploche v centre Zlína. Prečo nemať rybník v centre mesta a katastofalnu utobusovu a vlakovu stanicu. Absurdné!!!
Klasika
Lukáš Klinkovský
| 03.10.10 05:57
Dneska se věci konceptuálně moc neřeší, výsledky chceme hned, nejlépe během čtyřletého vládnutí jedné koalice. Neumíme se pro něco rozhodnout. Pořád se předělávají územní plány. Někdo něco vymyslí, druhý to zase překope....jak u blbců...
Bohužel současní lidi na radnici města Zlín vůbec nepochopili o čem je politika, že je to především služba a ne stavění si pomníků. Doporučuji exkurzi do Litomyšle.
Add new comment
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve výjimečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.