1 comment
Dveře k výtahu
V. Cetl
| 30.04.21 12:13
O byt v DPS jsem žádal proto, že jsem ZTP na vozíku a bydlel jsem v domě bez výtahu ve 2. patře. Byt v DPS byl pro mě šance, že se opět po dlouhé době dostanu ven. Tato šance se ale rozplynula po nastěhování do tohoto domu. Bydlím ve 4. patře, výtah tady je, ale ven se opět nedostanu, protože před výtahem jsou dveře, které člověk na vozíku nemá šanci otevřít. Očekával jsem dveře, které jsou v každém supermarketu ,a otevírají se samy pomocí fotobuňky. Takové tady ale nejsou, jsou tady dveře, které má problém otevřít i zdravý člověk. Chtěl bych pozvat pány architekty, aby přišli, sedli si na můj vozík a ukázali mi, jak mám tyto dveře otevřít.
Add new comment
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve výjimečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.