Address: Honětice 16, Honětice, Czech Republic
Investor:Igor Pokorný
Project:2012
Completion:2013
Area:257 m2
Built Up Space:1174 m3


back to article
13 comments
dobrý nápad
Zuzana Froňková
| 18.07.13 08:20
výborný nápad a skvěle dotažený do konce!
paráda!
alena mičeková
| 18.07.13 10:19
Gratuluju, příklad jak když je vůle a důvěra, lze s dobrými nápady dát dohromady z mála takhle příjemnou věc. Fandím tvorbě, která je pokorná k místu, rozpočtu a přitom má v sobě silnou dávku estetiky. Kombinace ušlechtilých materiálů a technických prvků s hrubou stavební konstrukcí je vždy úžasná. Chválím také elektro a vodu, pěkně vše "zařezává"! A to večerní prosvícení je třešnička na závěr!!!
velmi sympatická re-konverze!
ZM
| 18.07.13 10:36
... spojená s re-spektem k původnímu, s re-cyklací materiálu a s re-kreací utilitárního smyslu objektu... plovárně a jejím uživatelům přeji mnoho rozmarných lét, a autorům víc tak krásných zakázek!
skvělé
Michal
| 18.07.13 10:06
Nádhera. Naprosto skvělé využití v místě/čase/ceně jednoduše dostupných materiálů (snad až na ten nerez, i když...) a bez okázalostí a "vyfikundací". Navíc nenáročné na údržbu. Tímto si architekt i investor postavili větší pomník než kdyby na parcele utopili tisíce kubíků betonu, tun cortenu a metrů speciálních skel a podobných "trendy" hovadin. Palec nahoru!
prosté a příjemné
Gabriela Kaprálová
| 18.07.13 10:49
Tak tomu říkám počin! Na nic si to nehraje, je to prosté ale přitom nesmírně příjemné. Gratuluji, fajn práce! A pro všechny další tip na výlet!
wow
adam
| 18.07.13 03:57
Wow, super, tam se zajedu vykoupat!
Hodnota:)
Rudolf Žofka
| 19.07.13 11:21
moc pekny Marku, zdravi Te Ruda
Úžasné
Matej Farkaš
| 21.07.13 11:26
Tak toto je bomba. Veľkú poklonu pánom architektom, investorovi aj realizátorovi. Závidím.
pozdrav pro Martina!
laubovka
| 21.07.13 11:18
vysekávám poklonu, pánové!...je to super!..vzdušný, hezký, recyklující, krajině i lidem otevřený..paráda!
jen tak dál...!!!
...
Daniel John
| 23.07.13 06:28
Krásné, bezvadně syrové, pokorné a přirozené. Takových realizací moc není.
Velké poděkování
Igor.Pokorny
| 24.07.13 02:53
Pánům architektům Martinovi Prokšovi a Markovi Přikrylovi bych chtěl tímto moc poděkovat. Stavaba je promyšlená, funkční, respektující.... Myslím že díky Vám tu máme nejlepší letní stavbu na moravě s neskutečně příjemným posezením u vody.
stavba je to pěkná
Radim
| 18.09.13 08:33
Stavba je to moc pěkná, ale velmi omezená sezonou a krásným počasím. Musí tam docela protahovat, když se trošku zhorší počasí. Také se uvidí, jak se na ni podepíše větrem hnaný déšt a zafoukávání sněhu nebo investor počítá se zazimováním stavby?
Biotopicnost?
Vladimir Sitta
| 19.09.13 12:38
Doteky agrarniho prostredi jsou zdarile. Skoda toho pseudopotucku a biotopu. Cim je biotopicky?
Stavebni objekty s pseudoprirodnim podle mne vedou dva monology.
Add new comment
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve vyjímečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.

more buildings from Prokš Přikryl architekti