Spolupráce:Martin Rosa, Jakub Popela, Martin Vymetálek, Jaroslav Holub, Monika Drholecká
Statika: Tomáš Šenovský
Projekt:2014-15
Realizace:2016-20


zpět na článek
1 komentář
Pěkné, ale...
D.
| 08.03.21 09:54
V zásadě moc pěkné řešení, ale je pár věcí, které jsou minimálně nešťastné. Nesmyslný pás trávy podél bazénu, kdy při jakékoliv variantě sekání půjde tráva přímo do bazénu, sedačka zády ke schodům, což pro většinu lidí musí být nepříjemné, efektní osvětlení jídelního stolu, které ho ale reálně neosvětlí a efektní světelné obruče, které jsou ale viditelně pospojované kabely, což jinak řešit nejde, ale nepřijde mi to pěkné, obzvláště když tady nějaké vedení kabelů po povrchu jako vizuální prvek jinde použito není.
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve vyjímečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.

Více staveb od Kamil Mrva Architects