Spolupráce:Anna Podroužková, Maty Donátová, Bára Simajchlová
Adresa: Rašínovo, Hořejší a Dvořákovo nábřeží, Praha, Česká republika
Investor:Hlavní město Praha
Projekt:2009-19
Realizace:2019
Náklady:174 000 000 CZK


zpět na článek
3 komentáře
zbývá jen zatleskat!
Vojtěch Šrut
| 01.07.20 09:38
Je to skvělé.
...
D.
| 01.07.20 12:59
Konečně vzniklo něco odvážného, veřejně přístupného, co svojí kvalitou zdaleka přesahuje hranice Prahy. Zcela tomu chybí obvyklá upachtěnost, nedotaženost a naopak kreativitě se meze nekladou a je to komplexně dořešené.
Krása vs. Funkčnost
Ondra
| 01.07.20 07:03
Vypadá to úchvatně, ale zdá se mi, že z hlediska funkčnosti prostoru, který by měl asi umožňovat rychlou frekvenci návštěvníku a co nejplynulejší propustnost mezi exteriérem a interiérem (a to i v době mrazu či plískanic), ale třeba i ochranu před slunečním žárem, by asi nějaké "tradičnější" řešení s klasickou prosklenou stěnou dávalo větší smysl.
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve vyjímečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.

Více staveb od petrjanda / brainwork