Spolupráce:Jakub Hála
Projekt:2014
Realizace:2017
Užitná plocha:263 m2
Zastavěná plocha:145 m2
Obestavěný prostor:1255 m3


zpět na článek
2 komentáře
chvála a obdiv
Vážanský Petr
| 20.01.21 04:29
Velmi hezká práce pánů Řehoře a Hniličky. Chválím vás pánové.
Chválím vás za to, že tam není beton, zrezavělý korten, že jste z toho neudělali nudnou a fádní černobílou krabici od bot, báječné je také, že tam nejsou střílnová okna.
Ono to jde i v dnešní době! A bez počinů a bez pecek!
Ono to jde i v dnešní době!
Dr.Lusciniol
| 20.01.21 11:32
Ano, kdyz se zachova puvodni navrh. Jinak tuctova a presto hezka prvorepublikova vila.
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve vyjímečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.

Více staveb od Pavel Hnilička Architects + Planners, s.r.o.