Realizace:2020
Užitná plocha:100 m2


zpět na článek
1 komentář
Nedá mi to,...
šakal
| 22.04.21 03:19
... ale musím ocenit dispozici.
1) V rámci možností, které dával nepříliš šťastný půdorys, se povedlo na zdejší poměry nadstandardně slušně oddělit veřejné od intimního.
2) Majitelé pochopili, že entrée do bytu není přestupní komora batyskafu, takže při jejím návrhu projevili velkorysost u nás zcela neobvyklou. (Bravo!)
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve vyjímečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.

Více staveb od Simona Fišerová