Spolupráce:Stanislav Komár
Adresa: Bystrické sady, Záhorská Bystrica, Slovensko
Investor:Tirrelus, s.r.o. / Penta investments, s.r.o.
Projekt:12.2012 - 8.2013
Realizace:2.2014 - 12.2014
Užitná plocha:1493 m2
Zastavěná plocha:1534 m2
Plocha pozemku:3008 m2
Obestavěný prostor:7349 m3


zpět na článek
1 komentář
Slovenský developerský minimalizmus
| 12.12.19 05:22
ktorého vrcholom sú tie prtizáhradky oddelené plotmi, ktoré sa každý snaží oddeliť tujkami, alebo rákosovými rohožami. Čiže susedia, popíjajúc kávičku v tôni svojej zelene sa nebudú vidieť, ale budú sa navzájom skvele počuť. Nebolo by rozumnejšie oddeliť to murovanými plotmi, v štýle japonských minizenových átrií?
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve vyjímečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.

Více staveb od OFFICE110 architects