Autor: LAPLAN
Projekt:2014
Realizace:2021
Užitná plocha:125 m2
Zastavěná plocha:55 m2
Obestavěný prostor:540 m3


zpět na článek
5 komentářů
prima
Bohdan
| 14.09.21 08:39
Režný zevnějšek, interier jako vnitřek kosmické lodi. Tvarově stále čitelné, že to byla trafostanice.
Inu,...
šakal
| 14.09.21 11:53
... takhle nějak by se asi měly věci dělat. Nezbývá než majiteli (projektantovi) pogratulovat ke vkusu i rozumu.
nad dnešní-soudobý průměr
Bervid
| 14.09.21 04:54
Ten vnitřek!! Ano, ".... soudobý a jednoduchý.....".
Zvenku velmi podařené.
bílá
Burke
| 16.09.21 08:39
Bílá, bílá, bílá, bílá, komu by se nelíbila. Bílá vrána, bílá noc, bílé není nikdy moc.
interier
Bohdan
| 16.09.21 01:39
Bílá a černá jako interier Crew Dragonu včetně černobílých skafandrů ....
https://newatlas.com/space/nasa-spacex-crew-dragon-first-rou tine-iss/
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve vyjímečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.

Více staveb od LAPLAN