Autor: MVRDV | Winy Maas
Adresa: Rotterdam, Nizozemí
Investor:Museum Boijmans Van Beuningen, Nadace De Verre Bergen, Město Rotterdam
Realizace:2020
Užitná plocha:15000 m2


zpět na článek
1 komentář
Krásné a velkorysé, ještě trochu lesa prosím
| 13.05.21 07:51
Samozřejmě první co člověka napadne je, jak si s tím poradí ptáci, ale jinak se mi líbí, jak skvěle dokáže zrcadlová plocha udělat z impozantní betonové masy impozantní " kapku rosy. " Závidím )
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve vyjímečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.

Více staveb od MVRDV