Nechte se unášet podvodním klidem

Vložil
Pavlína Drbálková
17.01.2012 08:10
x
Nová éra akvaristiky !
Jako jsou rozdílné typy relaxace, stejně tak jsou rozdílné i typy akvárií. Liší se nejen dle vkusu, ale i dle finančních možností, které zákazník má. Mezi nejluxusnější typ akvária, jehož cena se pohybuje v řádech několika set tisíc korun, patří mořská akvária. Zde si najdou zalíbení lidé, kteří se rádi potápějí a nechávají se obklopovat plnobarevnou mořskou scenérií. Toto mořské akvárium na míru lze vyzdvihnout především díky pestrosti a barevnosti ryb a živočichů, která se mění a hýbe tak tímto ekosystémem během každého dne.



Milovníkům zelené přírody, odpočinku a relaxace můžeme doporučit japonská přírodní akvária. Jejich hlavní myšlenkou je dostat reálnou část přírody pod vodní hladinu a zobrazit tak každý pohledový detail, který dokáže okouzlit. Jejich cena se pohybuje podle zvolené velikosti. Pro přírodní akvária na míru okolo 200 litrů objemu vody je cena 100-150 tisíc korun.



Minulý rok přišla na český trh novinka. Tato novinka skrytá pod názvem NatureWall spojuje kvalitní design, rozumnou cenu a bezúdržbový systém akvária. Touhou firmy bylo pozdvihnout akvaristiku na vyšší úroveň a rozšířit zájem o daný obor.



Ve druhé polovině roku 2011 představila firma Revolutionary aquarium system, v čele s Ing. Tomášem Macháčkem svou konečnou podobu projektu „design aquarium“…akvárium „NatureWall“.

Akvárium NatureWall je magnet , ze kterého nespustíte oči
Celý systém akvária se zavěšuje na zeď stejně jako obraz. Toto netradiční pojetí povyšuje akvárium na zajímavý a nápaditý doplněk, který se může stát chloubou Vaší kanceláře, restaurace, privátních a jiných prostor.



Přidanou hodnotou akvária NatureWall je individuální design a bezúdržbové fungování. Vycházíme z principů minimalismu, přičemž akvárium neztrácí na jemném výrazu především díky vnitřní decentní kompozici.
Nejen designová akvária můžete shlédnout v obrazové galerii. Jsou zde i ostatní realizace akvárií firmy Revolutionary aquarium system.



Ke všem akváriím nabízejí:
- kompletní stavbu akvária na míru;
- bezúdržbové řešení akvária;
- ekosystémově fungující akvária: mořské akvárium, přírodní akvárium, malawi akvárium, design aquarium
- kompletní péče a servis akvária

Nejčastější otázky před pořízením akvária na míru
Kontakt: Ing. Tomáš Macháček, Revolutionary aquarium system, e-mail: info@ras-eu.cz, gsm: + 420 721 802 117. www.akvaria-na-miru.cz

Nejsem akvaristou a nikdy jsem akvárium neměl(a). Je možné si ho i přesto pořídit akvárium?
Akvárium „NatureWall“ bylo právě pro tyto účely připraveno.
Takže: jednou za 14dní doplnit automatický dávkovač krmiva a o měsíční servisní údržby a ostatní se již postará náš servisní tým. Cílem akvária „NatureWall“ je být: vhodným relaxačním a designovým doplňkem.

Jak dlouho se nemusím o akvárium vůbec starat a co dělat, když odjíždíme na dovolenou?
Akvárium NatureWall bylo sestavováno přímo se záměrem minimální péče a starosti. Dále funguje náš měsíční servis, kdy budete vždy včas a předem kontaktováni naším servisním technikem a proto není důvod na cokoliv myslet. Funguje to takto: v případě, že využijete našeho doplňkového automatického dávkovače krmiva, tak stačí pouze 1x za 14dní tento dávkovač dosypat krmivem. V měsíčním intervalu je nutné provádět servisní údržbu, o kterou jsme schopni se Vám plně postarat.

Proč je dobré se v případě akvária na míru obrátit na profesionální firmu?
Je to klíčové ze tří důvodů. Prvním důvodem jsou zkušenosti v oboru, kde vytváříte uzavřený vodní ekosystém se živými zvířaty z celého světa a z různých podmínek, který musí dobře fungovat. Toto má někdo, kdo zařizuje a pečuje o několik druhů akvárií každý den zajištěno svou profesí. Stejně jako v mnoha jiných oborech i v akvaristice je možné ponořit se plně do její hloubky a stát se odborníkem na úzkou oblast zájmu, což však vyžaduje plné časové a pracovní nasazení.
Dalším důvodem je zajištění technického zázemí, kvalitních výrobků z celého světa a náhradních dílů, které jsou okamžitě dostupné. Protože klasické ZOO-obchody mají v této sféře nabídku omezenou.
Posledním, v dnešní době však také podstatným důvodem, je úspora Vašeho času na nastudování možností technického řešení /kotvení akvária, filtrace, osvětlení, proudění vody v mořském akváriu, správná skladba rostlin, ryb, korálů atp./. A hlavně času na pravidelné udržování a čištění akvária, které díky profesionální firmě také odpadá.

V čem spočívá měsíční servisní údržba?
 V akváriu je dvoukomorová filtrační jednotka, která se zanáší. Tu je nutné v měsíčním intervalu čistit. Při této činnosti zároveň čerpadlem odsát a doplnit 1/3 vody. Pokud nechcete využít našeho odborného servisu, tak Vám budou doporučeny a nabídnuty všechny potřebné komponenty pro servis akvária.  Při této měsíční údržbě dále přidáte tři druhy speciálních přípravků na přírodní bázi. Vše je podrobně a jednoduše popsáno v dodávaném návodu.

Jaké jsou měsíční náklady na servisní údržbu prováděnou Vaší firmou?
Pravidelná měsíční údržba stojí 1.000 Kč + dopravné /dle tarifu uvedeného na webových stránkách pro různé vzdálenosti z výjezdního místa - Praha-východ/. V ceně je započten veškerý použitý materiál + hnojiva a enzymy.

Je možné postupem času, či v případě nutnosti, dokupovat náhradní díly, krmiva a ostatní věci?
Ano, jsme výrobci, takže není problém dokoupit jakýkoliv náhradní díl. Stejně tak provozujeme internetový obchod pro naše zákazníky, takže je možné pohodlně vše potřebné doobjednávat.

Je možné vidět akvárium někde živě?
Ano, bylo již instalováno v různých místech ČR. Je možné ho vidět jak v Praze, tak i na Moravě. Domluvíme se na sjednání společné schůzky v místě, které Vám bude vyhovovat.

Co je tedy nutné teď udělat, když jsem se rozhodl akvárium „NatureWall“ doma mít?
Na internetových stránkách je možnost on-line objednávky. Po jejím vyplnění Vám zašleme zálohovou fakturu na 50% z celkové částky a po jejím uhrazení se domluvíme na termínu realizace. Pro samotné akvárium je nutné mít pouze rovnou stěnu a přivedený kabel elektřiny, který si již naši technici napojí do akvária. Veškeré podklady a nákresy obdržíte při on-line objednávce na uvedený e-mail.

Je možné mít „NatureWall“ jako mořské akvárium?
„NatureWall“ je koncipované pouze jako ekosystémová sladkovodní nádrž. Mořské akvárium je náročnější na prostor.

Realizujete i jiná akvária? Chtěl bych velké mořské akvárium.
Ano, vyrábíme i jiné typy akvárií. A to až po obří veřejná akvária do ZOO. V tomto případě je však samotné zaměření a systém pro ekosystémové fungování akvária náročnější. Pro tyto účely Vás bude kontaktovat přímo odborník z naší firmy.
0 komentářů
přidat komentář

Související články