TOP-OFFICE: nákup kancelářského nábytku na internetu

Vložil
Tisková zpráva
14.09.2009 11:00
Dodavatel kancelářského a sedacího nábytku, společnost TOP-OFFICE, spustil nový e-shop s vybavením pro kanceláře, konferenční místnosti a veřejné prostory. Připojil se tak ke vzrůstajícímu počtu obchodníků, kteří prodej na kamenných prodejných doplňují prodejem na internetu. Jak vlastně internetový obchod www.eshop.top-office.cz funguje?

Propojení internetu a kamenných prodejen

E-shop je silně provázán s kamennými prodejnami TOP-OFFICE v Praze, Brně a Ostravě. Více než 90 % zboží, které zákazníci v internetovém katalogu najdou, si mohou v moderních showroomech nejen prohlédnout na vlastní oči, ale také vyzkoušet.

Z tohoto důvodu si mohou zákazníci prostřednictvím e-shopu snadno vytvořit a vytisknou produktový list. Jde o seznam výrobků, o které má zákazník zájem, včetně jejich specifického výrobního kódu. S produktovým listem stačí přijít na prodejnu a předat ho obsluze, která podle kódů výrobky rychle vyhledá. Poté klientovi vybraný sedací nábytek ukáže a poradí mu s výběrem potahu i nezbytných doplňků.

Hledáte sedací nábytek nebo doplňky?

Nabízené výrobky jsou v internetovém obchodě přehledně uspořádány do tří základních kategorií. Zákazníci mohou vybírat z kategorie sedacího nábytku, doplňků a kategorie „výprodej“, ve které najdou kancelářské židle a křesla za sníženou cenu.

Detaily jednotlivých produktů jsou v e-shopu TOP OFFICE zpracovány velmi podrobně. Například u kancelářské židle Sidiz T51 najdete nejen základní popis, ale fotogalerii, vzorník potahů nebo seznam doplňků včetně pojízdných koleček nebo pístu židle. Dozvíte se také, zda je vybraná židle na skladě a jakou má záruku. Ikonky navíc signalizují dodání židle T51 do 5 pracovních dnů a dopravu zdarma.

Pro koncové zákazníky i architekty

Ptáte se, pro koho je internetový obchod určen? O kategorii „výprodej“ mají zájem především koncoví zákazníci, kteří hledají vhodnou židli pro svojí soukromou pracovnu nebo nové křeslo do kanceláře. Ostatní kategorie mohou zaujmout i architekty a designéry, kteří hledají vhodný sedací nábytek a doplňky do interiéru, který navrhují pro své klienty.

Více informací o novém, internetovém obchodu s kancelářským vybavením najdete na adrese www.eshop.top-office.cz.

Související články